Nosné duchovné články tohto blogu obsahovo korešpondujú s dielom "Vo Svetle Pravdy", ktoré je vrcholom duchovného poznania na Zemi

Poslouchejte nové internetové rádio s hodnotným obsahem, jehož motto zní:
Věřme, že bude lépe a dělejme věci tak, aby lépe bylo!

Výroba ovocných a zeleninových 100% štiav

12. února 2011 v 10:00 |  Zdravie


   Šťava je vyrobená  zo zrelých starostlivo vybraných jabĺk. Po dôkladnom umytí sa jablká pomelú a vylisujú. Vylisovaná šťava sa číri, kde sedimentáciou a odkalením stráca zvyšky vlákniny, čím je dosiahnutý príjemný vzhľad. Potom sa šťava prefiltruje a bez pridania vody, cukru a konzervačných prísad pasterizuje a plní do fliaš. Trvalá kontrola kvality vstupných surovín i rýchla technológia spracovania, ktorá zabraňuje oxidácii, sú zárukou zachovania vône, chutí i farby šťavy rovnako ako v čerstvom jablku.


   Na 1 liter šťavy je použitých takmer 2 kg jabĺk v závislosti od odrody.

   Na rozdiel od iných osviežujúcich nápojov, čisté šťavy neobsahujú syntetické arómy, sladidlá, kyseliny ani konzervačné látky. Bohatá je na beta-karotén, biotín, vitamín C, kyselinu listovú, malé množstvo vitamínu B1, B2, B6, minerálny draslík, fosfor, horčík, síru a vápnik. 

   Čerstvé nepasterizované šťavy

   Ovocné a zeleninové prírodné dreňové šťavy sú  vyrobené bez pridania vody, cukru a konzervačných látok, čím je zachovaný ich pôvodný obsah vitamínov a minerálov.

   Jablková šťava

   Je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, znižuje koncentrácu cholesterolu a má priaznivé účinky na metabolizmus organizmu. Zlepšuje krvotvorbu a pomáha pri liečbe vysokého krvného tlaku.

   Jablková šťava s jarabinou čiernou

   Plody jarabiny obsahujú mineály, aminokyseliny, jód a veľa trieslovín. Šťava pomáha pri liečení chorôb krvného obehu a ochorení štítnej žľazy.

   Jablková šťava s bazou čiernou

   Plody bazy sú zdrojom vitamínu C, majú antioxidačný a uvoľňujúci účinok. Šťava výrazne pomáha pri liečení chrípky, stimuluje imunitný systém, zmierňuje bolesti hlavy, svalov a pôsobí protizápalovo.

   Jablková šťava s mrkvou

   Mrkva je bohatá na vitamíny A, B, C, betakarotén, železo, znižuje cholesterol, predchádza zápche. Zároveň posilní Váš zrak a imunitu, znižuje riziko rakoviny pľúc.

   Cviklová šťava

   Pomáha pri liečbe chudokrvnosti, uľahčuje činnosť pečene a má priaznivé účinky na obehový systém. Je vhodná pri rôznych druhoch diét a pre ľudí so zvýšenou činnosťou štítnej žľazy.

   Mrkvová šťava

   Pomáha pri liečbe a prevencii chorôb očí, zachováva štruktúru a pevnosť kostí a zubov a zvyšuje odolnosť voči infekciám. Je vhodná pri odtučňovaní a pôsobí pri prevencii a liečbe rakovinových ochorení.

   Mrkvovo-cviklová šťava

   Pomáha pri liečbe chorôb hrubého čreva, má priaznivé účinky na obehový systém, pomáha pri reume a poruchách pohybového systému. Je kombináciou vlastností mrkvovej a cviklovej šťavy.

   http://www.zdraviepreteba.sk/  v spolupráci s M.Š.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tartus tartus | E-mail | 14. února 2011 v 17:44 | Reagovat

len pripomeniem ze clovek co ma zuby nepotrebuje pit stavy ale rovno to ovocie a zeleninu zje.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama